top of page
  • Writer's pictureAri Knaapi

Tehtiin Latecolla päätös, että näitä maisemia pitää päästä näkemisen lisäksi myös kokemaan. Siksi ar


Lateco-Botim Oy arpoo kaikkien 2018 Latecon tuotteita ostaneiden asiakkaidensa kesken Sallatunturin lomamökin käyttöön viikoksi (2-9.2.2019). Noin 37m2 mökissä on nukkumatilat max 6 henkilölle. (Parisänky, kerrossänky & vuodesohva). Mökki on juuri kunnostettu ja kovatkaan pakkaset eivät sisätiloissa tunnu, sillä lattialämmitys ja takka pitävät tilat mukavan lämpöisinä. Muihin mukavuuksiin kuuluvat mm. sauna, astianpesukone ja vaatteiden kuivauskaappi. Innostuneille kotikokeille löytyy myös riittävästi ruoanlaittovälineitä, joten ravintolaan ei ole pakko turvautua vaikka sekin ihan vierestä löytyy. Oman visiittimme aikana kaikki ruokatarjoilut valmistuivat mökin keittiössä.

Tarjolla upeita maisemia, loputtomasti hiihtolatuja, laskettelurinteet tai esimerkiksi husky-/ moottorikelkkasafari. Rinteeseen on mökin ovelta n. 50m ja kaikki muutkin Sallatunturin palvelut ihan vieressä. Jos ulkoilma aiheuttaa näppylöitä, voit nautiskella olostasi Span lämpöisissä vesissä tai vaikka istahtaa rinneravintolaan lounastamaan buffetin merkeissä. (Huom. aktiviteetit saattavat olla maksullisia ja eivät sisälly arvontaan)

Osallistumisohjeet:

Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki vuoden 2018 aikana Latecolta tuotteita ostaneet yritykset. Arvonta suoritetaan 20.12.2018 ja voitosta ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti puhelimitse ja sähköpostilla.

Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta 31.1.2018 mennessä tai voittaja ilmoittaa olevansa estynyt käyttämään voittonsa, suoritetaan 1.1.2019 uusi arvonta.

Arvonnan voittaja sitoutuu palkinnon lunastaessaan noudattamaan normaaleja lomamökin vuokraukseen liittyviä sääntöjä ja ohjeita.


40 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page