top of page
  • Writer's pictureAri Knaapi

Lateco auttaa asiakasta myös chattaillen ja WhatsUpp Business sovelluksen kautta.


Eksyitkö sattumalta tai jopa ihan tarkoituksella nettisivuillemme ja mieltäsi vaivaa jokin tuotteisiimme liittyvä kysymys johon ei sivuilta löydy vastausta? Ei hätää, sillä voit naputella chatin kautta nopean kysymyksen ja kenties asia selviää hetkessä. Chat palvelu on auki aina niissä tilanteissa kun henkilökuntamme on valmiina vastaamaan linjan toisessa päässä. Mikäli Chat ikoni ei ole sivulla näkyvillä, niin soittele, laita WhatsUpp Business sovelluksen kautta viestiä, tavoittele tekstarilla tai sähköpostilla. Kaikkiin yhteydenottoihin pyrimme reagoimaan mahdollisimman pian


WhatsUpp Business on muuten oiva väline yhteydenpitoon erilaisissa tilanteissa. Mietitkö esimerkiksi onko valikoimissamme sinun projektiisi sopivaa nahkaa tai keinonahkaa ja sinulla on mallipala tarvittavasta väristä saatavilla. Nappaa kännykällä kuva tai videonpätkä ja pistä tulemaan Latecon suuntaan, niin tehdään alustava tarkistus ja viedään asiaa sitten eteenpäin jos sopivia tuotteita on tarjolla.

Mukavaa kevättä kaikille.


13 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page