top of page
  • Writer's pictureAri Knaapi

Latecolta materiaalia myös pieniin projekteihin


Joskus pienempään hommaan materiaalia ei tarvita kuin puoli metriä tai pari neliötä. Tilattavan tuotteen väri tai kuosi saattaa myös olla sellainen, että sitä ei ole välttämättä helppo myydä muihin käyttötarpeisiin mikäli materiaalia jää yli. Eli aina ei ole järkevää tilata isompaa määrää vaikka se tulisi hieman edullisemmaksi.

Keinonahkoja meiltä Latecolta onkin saanut jo vaikka puolen metrin pätkissä, mutta nyt päätimme lisätä valikoimaan myös puolikkaat nahkavuodat. Normaalisti nahkavuodat toimitetaan suoraan tehtaalta asiakkaalle, mutta puolikkaat vuodat käyvät Tampereella kääntymässä. Puolitamme vuodan ja se toimitetaan asiakkaalle matkahuollon lähipakettina.

Nettisivuillamme pääset tutustumaan Tampereella varastossa oleviin puolikkaisiin vuotiin ja tietoon puolikkaan vuodan koosta. Tämä varasto vaihtelee tilattujen puolikkaiden mukaan. Näitä puolikkaita saamme toimitukseen parhaimmillaan jopa seuraavaksi päiväksi. Mikäli sopivan väristä puolikasta ei ole Tampereella valmiina, on toimitusaika n. 7-14 päivää. Puolikkaiden vuotien koko vaihtelee n. 2,3-2.8 m2 välillä.


52 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page