Haluatko tietää lisää nahan ominaisuuksista tai valmistusmenetelmistä?

December 1, 2017

Wollsdorfin nahkatehdas on julkaissut nahasta kiinnostuneiden ammattilaisten ja kuluttajien iloksi englanninkielisen nahkakirjan. Kirjasta löytyy mm. valmistusmenetelmiin, eri nahkalaatuihin sekä Wollsdorfin ympäristöarvoihin liittyvää mielenkiintoista tietoa.

 

Kirjan sivut vaihtuvat klikkaamalla kirjan oikeassa ja vasemmassa yläreunassa avautuvia "hiirenkorvia". Jos puhelimella kirjaa selatessa et pääse ensimmäistä sivua pidemmälle, kannattaa puhelimen selaimen valikosta rastittaa kohta: "Käytä tietokoneversiota".

 

Pääset tutustumaan kirjaan klikkaamalla tästä.

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • LinkedIn Clean Grey

Lateco-Botim Oy  +358401202175  lateco.botim(at)lateco.fi  Tampere, Finland