Uskallanko valita projektiini Wollsdorfin nahkaa?

March 29, 2018

 

Materiaalien valinta erilaisiin projekteihin saattaa olla hankalaa, varsinkin jos tarjolla on tuotteita joista ei ole aikaisempaa kokemusta. Näissä tilanteissa muiden ammattilaisten kokemukset saattavat auttaa sekä tieto siitä onko kyseistä tuotetta jo menestyksekkäästi käytetty omaa projektiasi vastaavanlaisissa kohteissa.

 

Mikäli sinun tuleva projektisi sisältää nahkaa ja mietit olisiko Wollsdorfin nahka juuri se oikea valinta, kannattaa käydä katsomassa Latecon nettisivujen tuotteet kohdasta osio "Wollsdorf referenssit". Sieltä löytyy hieman tietoa siitä, ketkä ovat valinneet Wollsdorfin.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • LinkedIn Clean Grey

Lateco-Botim Oy  +358401202175  lateco.botim(at)lateco.fi  Tampere, Finland