Keinonahkaa mihin vaan

July 24, 2019

Keinonahka ei enää ole se kova koppurainen ja halkeileva muovialusta, jollaiseksi sen helposti mieltää kun ajattelee menneiden vuosien tuotteita. Välillä jopa ammattilaisen on vaikea erottaa keinonahkatuotetta aidosta vastaavasta. Toki aidon korkealaatuisen nahan hengittävyys on eri luokkaa kuin pääosin muovia olevan keinonahan. 

Keinonahan vahvuuksia ovat kova kulutuskestävyys, vedenpitävyys ja käytännössä rajattomat mahdollisuudet värien ja pintojen suhteen. Osa keinonahoista kestää myös erilaisia öljyjä, sekä hikeä ja muita eritteitä joille pinnat saattavat tietyissä käyttökohteissa altistua. Esimerkkinä mm. hierontapöydät ja kuntosalilaitteet.

Latecon valikoimista Master Plus tuotteet tarjoavat laajan kattauksen toimivia värejä, 150 000 Martindalen hankauskestävyyden, DIN en 1012 1+2 paloluokituksen ja pakkasenkestoa -20 celsius asteeseen saakka. Hyviä käyttökohteita ovat julkitilakalusteet, auton penkit, veneiden pehmusteet yms.

Mikäli keinonahoissa jokin vielä mietityttää niin kysy meiltä lisää.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • LinkedIn Clean Grey

Lateco-Botim Oy  +358401202175  lateco.botim(at)lateco.fi  Tampere, Finland