Wollsdorf avaa tehtaan Meksikoon.

July 31, 2019

Wollsdorfin laadukkaat nahat ovat tuttuja materiaaleja eri kohteissa ympäri maailmaa. Wollsdorf rakentaa seuraavan tehtaansa Meksikoon. Uusi tehdas tuottaa autoteollisuuden tarpeisiin n. 15 000 vuotaa viikossa työllistäen n. 200 henkilöä.

 

Kuten Wollsdorfin tapoihin kuuluu, prosessien ja tuotteiden laatua kontrolloidaan edelleen tiukasti, vaikka tehtaan päämarkkina alueet kuten Kiina ja Yhdysvallat vaativatkin hieman edullisempia raaka-aineita. Raakanahkojen tuottajat valikoidaan tiukkojen laatustandardien mukaan, jolloin voidaan varmistaa tuotteen laatu heti alusta asti. Tehtaalle tulevat laitteistot ovat alan viimeisintä huippua ja niiden käyttöönoton myötä saadaan arvokasta kokemusta suunniteltuihin laajennuksiin Itävallassa.

 

Voit lukea koko englannin kielisen artikkelin tästä

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • LinkedIn Clean Grey

Lateco-Botim Oy  +358401202175  lateco.botim(at)lateco.fi  Tampere, Finland