Puolikas nahkavuota riittää pienempään projektiin

November 4, 2019

Kun työn alla on pienempi kohde, ei kokonaiselle nahkavuodalle aina ole käyttöä. Silloin kannattaa valita puolikas vuota, joka on kooltaan n. 2,5 m2. Meillä on Tampereella valikoima puolikkaita vuotia, jotka lähetämme sinulle Matkahuollon mukana lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen n. 1-2 päivän toimitusajalla. Mikäli et löydä sopivaa valmiista valikoimasta, tilaamme haluamasi vuodan tehtaalta Tampereelle puolitettavaksi. Tällöin toimitusaika n. 1-2 viikkoa. Tampereella oleva valikoimamme vaihtelee menekin mukaan, joten kannattaa kurkata tarjolla oleva valikoima nettisivulta.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • LinkedIn Clean Grey

Lateco-Botim Oy  +358401202175  lateco.botim(at)lateco.fi  Tampere, Finland