top of page

1.7.2024 alkaen GU-Kankaiden tutustumispaketti tilattavissa lainaan meiltä Latecolta.

Kokeilemme hieman erilaista mallia uusien kankaiden esittelyyn ja tarjoamme asiakkaille mahdollisuuden tutustua norjalaisiin Gudbransdalens Uldvarefabrikin (tuttavallisemmin GU) kankaisiin tilaamalla meiltä pienen tutustumispaketin. Toimimme näin koska pyrimme mm. minimoimaan turhaa hiilijalanjäljen tuotantoa autoilun osalta ja pitämään tuotteiden hintoja nostavia kuluja kurissa. Näin kankaat myös tavoittavat ne asiakkaat, jotka ovat tuotteista oikeasti kiinnostuneita.


Tarjoamme GU-tutustumispaketin viidelle ensimmäiseksi tilanneelle asiakkaalle veloituksetta. (norm. 12,00€/sis.alv 24%)


Tutustumispaketti toimitetaan lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen. Asiakas voi tutustua rauhassa 2-3 päivää kangasmalleihin ja lähettää paketin sitten meiltä saatujen ohjeiden mukaan Matkahuollon toimituksella joko suoraan seuraavalle asiakkaalle tai takaisin meille Vaasaan.


Tutustumispaketin hinta on 12,00€ ja hinta koostuu toimituskuluista. Mikäli innostut tilaamaan varsinaisia henkarikangasmalleja, niin vähennämme tämän 12,00€ tutustumiskulun tulevan tilauksen kokonaishinnasta.


Teemme asiakkaille aiheutuvien toimituskulujen minimoimiseksi ensimmäisen henkarimallien yhteistilauksen Norjaan 16.8.2024.


Tarjoamme GU-tutustumispaketin viidelle ensimmäiseksi tilanneelle asiakkaalle veloituksetta.


Tutustumispaketti toimii näin:


  1. Ota meihin yhteyttä ja kerro että haluaisit GU-kankaiden tutustumispaketin.

  2. Lähetämme Matkahuollon toimituksella 1-2 päivän toimitusajalla teille paketin lähimpään noutopisteeseen. Saatte tilausvahvistuksen ja seurantatiedot sähköpostilla.

  3. Tutustu rauhassa kankaiden mallipaloihin. Lisätietoa GU-kankaista löytyy meidän nettisivuilta.

  4. Pakkaa 2-3 päivän laina-ajan jälkeen näytteet ohjeiden mukaan takaisin toimituslaatikkoon ja vie lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen.
15 katselukertaa0 kommenttia

Comentarios


bottom of page