top of page
  • Writer's pictureAri Knaapi

Latecon tutustumiskierros marraskuu/2017


Asiakkaat ovat Latecolle se ykkösjuttu. En valitettavasti varmasti tapaa Verhoilualan päivillä Turussa kuin kourallisen ympäri Suomea levittäytyneestä asiakaskunnasta, joten asialle on tehtävä jotain. Koska yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, näette alla sen välin joka olisi tarkoitus koluta läpi verhoomoita, autoverhoomoita, sisustusarkkitehtitoimistoja, sisustussuunnittelutoimistoja ym. mahdollisia asiakkaita tavaten. Toivottavasti sinunkin yrityksesi osuu matkani varrelle. Jos ei nyt marraskuun kierroksella, niin ainakin seuraavalla.

Ajankohta ensimmäiselle kierrokselle on 9.11-> Mikäli osut reitin lähimaastoon ja haluat tutustua Latecon tuotteisiin & allekirjoittaneeseen, niin ota jo rohkeasti yhteyttä. Niin ja ihan 12 tunnissa suunta ei tästä reissusta ole tarkoitus selvitä :)


24 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page