top of page
  • Writer's pictureAri Knaapi

Wollsdorf avaa tehtaan Meksikoon.


Wollsdorfin laadukkaat nahat ovat tuttuja materiaaleja eri kohteissa ympäri maailmaa. Wollsdorf rakentaa seuraavan tehtaansa Meksikoon. Uusi tehdas tuottaa autoteollisuuden tarpeisiin n. 15 000 vuotaa viikossa työllistäen n. 200 henkilöä.

Kuten Wollsdorfin tapoihin kuuluu, prosessien ja tuotteiden laatua kontrolloidaan edelleen tiukasti, vaikka tehtaan päämarkkina alueet kuten Kiina ja Yhdysvallat vaativatkin hieman edullisempia raaka-aineita. Raakanahkojen tuottajat valikoidaan tiukkojen laatustandardien mukaan, jolloin voidaan varmistaa tuotteen laatu heti alusta asti. Tehtaalle tulevat laitteistot ovat alan viimeisintä huippua ja niiden käyttöönoton myötä saadaan arvokasta kokemusta suunniteltuihin laajennuksiin Itävallassa.

Voit lukea koko englannin kielisen artikkelin tästä14 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page