top of page
  • Writer's pictureAri Knaapi

Nahkamallistot uusiutuvat

Wollsdorf nahat ovat asiakkaalle varma valinta vuosiksi eteenpäin niin sohvakalustossa kuin auton istuimessakin. Tuotteet suunnitellaan alusta lähtien käyttötarkoitukseen soveltuviksi ja pitkäikäisiksi.

Nahkojen täytyy läpäistä jatkuvasti kiristyvien laatuvaatimusten seula ennen kuin ne päätyvät lopputuotteeseen asti ja näistä asioista ei Itävallassa tingitä. Näin ollen uusien materiaalien saapuminen tuotekehityksestä asiakkaan käsiin on pitkän ja vaativan prosessin lopputulos joka ottaa aikaa. Koska olemme jo pari vuosikymmentä nauttineet nykyisen malliston tarjonnasta on Wollsdorfillakin tullut aika esitellä uudistuksia tuotteiden osalta. Tulossa on niin pehmeämpiä nahkoja kuin päivityksiä uusien värien muodossa.

Koska tehtaalla on haluttu varmistaa, että kaikki on kunnossa ennen kuin uutuuksia lähtee maailmalle, on myös Lateco ollut uutispimennossa asiaan liittyen joten emme ole omille asiakkaillekaan valitettavasti saaneet tiedotettua enempää. Viimeisimmän tiedon mukaan uusia näytemallistoja olisi tulossa saataville kesä-heinäkuussa 2022.

Saamme toivottavasti pian kuitenkin tietoa siitä miten mallistot ovat muuttuneet ja voimme siitä asiakkaille tiedottaa.

Hyvä puoli tässä hieman pitkäksi venyneessä uutuuksien odottelussa on se, että kun kaikki on valmista, niin seuraavat 15-20 vuotta pärjätäänkin hienosti näillä uusilla malleilla. Ihan joka vuosi ei siis tarvi pohdiskella, että vieläköhän hankkimani Wollsdorfin mallikansiot ovat ajan tasaisia.


Kiitos kaikille asiakkaille kärsivällisyydestä ja aurinkoista kevään odotusta.


29 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page